Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

November.1

2016.11.01

 

Mindenszentek azok, akiknek nincs külön napjuk kis szerencsétlen szentek őket csak egyszer ünneplik. Tegnap az emberek temetőbe mentek, miután mi soha nem jártunk a mi családunkban nem volt kihez nem alakult ki bennem ez a szokás. Amúgy a temetőket szeretem szépek és érdekesek a sírfeliratok. Az embernek a kisgyerek jut az eszébe, aki hazaér a temetőből az anyjával és azt mondja neki Anya én rossz ember alkarok lenni, de miért drágaságom, hát mert ma láttam, hogy csupa jó ember hal meg.

Azért egy hetet még rugóztunk 56 emlékén már, ami a hamisítás után maradt belőle. Gyurcsányt kell idéznem, aki azt mondta mindenkinek van egy saját 56.-a így igaz nem is kell ezért senkit sem bántani.

Spleen szép angol érzés világfájdalom, búskomorság valami hasonlót érzek bár ezek olyan nagy szavak, hogy azt mondanám: igen de nem annyira és ez végre akkor tiszta hülyeség.

Leginkább az jut eszembe mikor kisgyerekkoromba Anyám kivitt a térre játszani, lévén, hogy elég szörnyű kisgyerek voltam nem rohantam homokozni vagy ugrálni hanem álltam előtte és nyafogtam Anya mit csináljak? Szegény biztos szégyellte magát miattam és azt mondta hát szaladj fel a dombra, én felszaladtam és onnan kiabáltam neki, hogy most fenn vagyok mit csináljak? Szerintem ott döntötte el, hogy ennyi ebből már sikeres ember nem nagyon lesz. Szóval úgy érzem magam mint akkor fenn vagyok a dombon és most mit csináljak.

A hasszidok kibújtak a sabeszdekli alól mert kiderült övék egy részben a 168 óra című újság is. Az, hogy részben bevásárolták magukat az ATV ben nem olyan nagy csoda hiszen a fő tulajdonos is egy szekta a Hit gyülekezet. A Klubrádióba is van tulajdonuk de hát bizonyára kellett a pénz és az ugye van nekik.

Egy keresztény barátom kicsit felháborodott, hogy ugyan, hogy támogathatják a zsidók az Orbánt. Kicsit dödögött valamit az antiszemitizmusról is. Jó indulatú talán baloldali embernek is mondható, de nem ismeri a témát.

Mert ugye, hogy a pénz az állami támogatás, valóban a Mazsihisz kicsit és óvatosan baloldali volt támogatta a szocialista rendszert, mint ahogy mindegyiket a mait is mert ebből jön a pénz. Jöttek a haszidok akik azt mondták mi egy új közösség vagyunk nekünk is kell támogatás és biztosították a kormányt hogy ők biztos nem baloldaliak ők is kaptak pénzt. Mert erről szól minden. Befektették a médiában de ha az illetékesek azt akarják ki is veszik onnan, nekik ez befektetés nem meggyőződés az ő meggyőződésük a pénz!

A baloldal már, ha van ilyen mert szerintem nincs továbbra is ugrál előválasztás egyesülés legyőzzük mindenki együtt Orbán ellen hasonló szavak három -ötezer embernek. Nem tudni mit akarnak azaz, ha tudjuk az még rosszabb, mert lehet, hogy csak az állásukat féltik a helyet a Parlamentben.

Nem veszik észre, hogy ezek ellen demokratikusan választásokon nem lehet nyerni mert nem demokraták, vagy ha azok akkor illiberálisok olyan meg nincs. Most láthatták a pocak nem tud veszíteni, tehát nem kérdés a választást bármilyen áron meg fogja nyerni.

Egy út van a bojkott akkor talán a világ ismét egy kicsit idefigyel.

Mondja ezt egy vén libsi akinek már a bab is hús és a kilenc is páros!

A Fortunának meg felhívnám a figyelmét, hogy kéne a pénz, mint a hasszidoknak!