Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Július.31

2017.07.31

 

A lányom szerint tegnap volt a barátság napja. Régen még voltak barátaink országok is én még emlékszem, persze nekem könnyű. Aztán voltak testvéri országok is azokat nagyon szerette a nép, mondták is hát igen testvéri mert barátnak azért nem választanánk.

Mert a barátot szerencsés esetben lehet választani, aztán már csak a barátságot kell ápolni, mint egy igen érzékeny növényt, nem vagyok egy kertész típus nálam a kaktusz is kiszáradt. Talán ezért, barátom se sok volt.

Vége van az úszó világbajnokságnak nyertünk szép érmeket, és kitüntették országunk nagyjait is. A sportolók érmeit értem ők megérdemelték mert sokat dolgoztak érte, és győztek vagy helyezést értek el valamiben. A politikusaink vajon mit tettek? Volt valami meg nem hirdetett ki lop többet bajnokság?

Megszervezték mondhatná valaki igen ez igaz, csakhogy a szervezőt nem tüntették ki, de hát ilyen az élet és még meleg is lesz! Ez is marhaság mert milyen idő legyen nyáron de a média naponta harsogja milyen szörnyű hét vár ránk és ettől mindenki rosszul lesz.

Olyan ez, mint a készülődés a forró őszre, amikor is bősz Soros gárdisták fogják ostromolni a Téli Palotát, vagy az nem itt van mindegy szóval ostrom lesz, mert ezek ilyenek és készülnek.

De mi éberek vagyunk minket véd a Fidesz bástyája és ereje Szilárd

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is - azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a „napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. „A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait” 

Tehát ezek már nem a spájzban hanem az Országgyűlésben vannak, éberség Béláim éberség.

A jövő egyébként Orwelli lesz valahogy így könnyű elképzelni mert már részben megtörtént:

Bárki kérdez valamit a kormány vagy a Fidesz tagjától amire az nem akar vagy nem tud válaszolni jön az előre betanult mondat:

Ön egy Soros bérenc liberális népáruló hamarosan magát is utolérjük!

Na most, ha a rendszer ilyen lesz az nem illiberalizmus az diktatúra csak nem proletár.

De ne erre gondoljunk hanem arra, hogy tegnap a barátság napja volt.