Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Töki meséi

2018.03.24

 

 

Mint köztudott mi macskák nagy vadászok vagyunk. Vagyis vannak köztünk nagy vadászok is, talán igy helyesebb mert én például nagy vadászösztönnel rendelkező gyáva macska vagyok. Még a nagyobb bogaraktól is félek.

Az emberek között is vannak vadászok sajnos néhányan a rokonokat is lelövöldözik, általában nagyon messziről mert nem mernek közel menni hozzájuk. Igazuk van a nagy macskák veszélyesek. A kicsik is én is tudok harapni meg karmolni és fújva a fogaimat mutogatni. Bizony!

Vannak olyan nagy vadászok, akik a szinte háziállatként tartott állatokra lőnek. Az egyik ilyen a Nagyon Nagy Vadász sok vadászszervezet tagja és elnöke, aki rénszarvasra vadászott. Pedig szelíd békés állat a rénszarvas, némelyik a gazdáját is felismeri és oda is megy hozzá.

Ez meg lelövi és még el is lopja helikopterrel mert nehéz. A szegény rénszarvas gazdája meg most feljelenti.

Mert a rénszarvasoknak van gazdájuk csak úgy nevezett szabad tartásba tartják őket nincs karámjuk vagy istállójuk. Van ilyen nálunk is a szürke marha az alföldön, de jobb, ha ezt a fővadász nem tudja.

Amúgy talpig úriember, csak a fölött vannak gondok, nem mondja meg például kivel jár vadászni, mert az diszkréció lenne vagy indiszkréció ez nekem nehéz. Mint a liberális meg az illiberális. Miket tudok?

Amúgy meg unóm már a telet akármennyit is alszom, még mindig hideg van.

Tavaszt akarok meg csinos macskalányokat. Hogy azokat miért azt sajnos nem tudom.