Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Töki meséi az alvásról

2019.01.14

Töki meséi

 

Eseménytelen a macskaélet. Olyan, mint az egyik szolgámé, ő volt az aki egy ideig az elődöm nevében örökké köztünk maradsz Bujci, még naplót is irt. Abbahagyta igaza volt kutyát akarom mondani macskát sem érdekelt.

Láttam a televízióban, hogy Egyiptomban sok macska meg skarabeusz múmiát találtak. Azt, hogy ott mi Istenek voltunk tudom. Nem mellékesen én itt is az vagyok Buddha Macska a gyönyörű alakom miatt. Visszatérve nem tudom mi az a skarabeusz, de láttam kicsi és mondták bogár lehet kaját akartak nekünk adni a túlvilágon. Néha megeszem a bogarakat, ha kicsik. A nagyoktól meg félek.

Aztán gondolkoztam a dolgon jó sokáig mert nekem az egy tekervényemmel ez sokáig tart, biztos, hogy az a sok macska meg akart halni, vagy gyűjtögették őket? Vagy ez egy macskatemplom volt?

El voltam a problémával és nem is tudom a megoldást.

Mindegy jön a hideg meg a sok sötét, aludnom kell állandóan. A kedvenc szolgálóm a széphangú aki etet meg simogat eljár valahová. Csak délután jön haza, na én addig alszom, ez a másik a dörmögő hangjával meg csináljon, amit akar. Csak hagyjon békén.

Tegnap még idegent is hozott a házba, szerencsére hamar elment amig itt volt ezek csak zörögtek. Állítólag szereltek valamit, minden esetre az engedélyem nélkül ezért nem foglalkoztam velük átaludtam őket.

Egyébként nem rossz módszer, ha nem tetszik valami aludjuk át! Éljen a Csipkerózsika társadalom mert vagy harminc évig aludni fogunk.

Ezt nem én mondtam, csak hogy tisztázzuk, én egy apolitikus macska vagyok a vörös szín ne téveszen meg senkit.

Ennyi volt alszom!