Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Töki meséi 2

2018.05.31

Töki meséi.

toki-hasonmas-telen.jpg

 

Akár én is lehetnék, de ez valami távoli rokon a messzi Szibériából, ahol még tél van. És a háttérben is van még egy családtag, nagy csalódás ez nekem, mert ezek szerint nem vagyok különleges.

Hallottam, hogy a magyar az egy különleges nép, és már az is teljesítmény, ha valaki annak születik. Én itt születtem akkor mégis különleges vagyok vagy ez csak az emberekre vonatkozik, nem tudom.

Még az is szerencse, hogy nem vagyok szurikáta mert azt szegényt földhöz vágták. Sokt beszéltek róla mindenki mondott véleményt az is akinek nem kellett volna.

Az említett szurikáta állatkertben élt. Nem tudom csak gondolom, hogy az ilyeneket azért hozzák létre, hogy az embereknek legalább valami minimális fogalma legyen arról, hogy hogy néz ki egy állat. Ez nem egy szórakoztató létesítmény, hanem ismeretterjesztő. Az állatokat figyelni nézni kéne és nem etetni mindennel, ami a kezünk ügyébe kerül, meg piszkálni idegesíteni őket.

Én sokat alszom ugye mert ilyen a természetem, rettenetesen utálom, ha valaki ebben megzavar. Szerintem az állatkerti társaim is igy vannak vele.

És akkor még vannak az állatsimogatók, hogy pállott szájú Döncike meg tudja simogatni az állatokat. Nem hiszem, hogy ezt a szerencsétlenek mármint az állatok szeretik. 

Ha valakinek kétségei támadnának cseréljen helyet a nyúllal egy órára.

És ez még csak az állatkert, mert ami azon kívül van az se jobb de ahhoz nekem semmi közöm

Kész vége lehet simogatni.