Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Töki második meséje.

2018.03.02

 

Megint én vagyok kedvet kaptam, vagy elszemtelenedtem, mint Berija a főtárgyaláson. /Ez azért nagyon jó hasonlat mert valószínűleg már senki nem tudja ki volt az említett személy de ami még jobb soha nem volt tárgyalása/

Mindegy észrevettem, hogy figyelnek, nem idegenek, nem vagyok paranoiás macska vagyok mi azt sem tudjuk mi az. A velem élők figyelnek próbálják kitalálni mire gondolok. Hát elárulom semmire. Ez nekünk macskáknak megy.

Nekik a tökéletlen embereknek, ez valami nagy dolog. Tanulják meditációnak nevezik, amikor is kiürítik az agyukat és rém boldogok mikor sikerül.

Bah. Nekem ez két perc lefekszem és nézek ki a fejemből, és nem gondolok semmire. A hitetlen emberek valami készülékkel megnéztek egy fajtársat és a készülék egyenes vonalat azaz üreset mutatott. Meg tudjuk csinálni.

Egyébként tiltakozni kellene mert nem hiszem, hogy beleegyeztünk hogy vizsgálgassanak. Nekünk is vannak jogaink.  Igaz a saját jogaikat sem tartják tiszteletben.

Ugyanakkor mi is álmodunk. Én gyakran. Néha rosszat akkor nyávogok és futok álmomban. Tehát vannak emlékeink van pszichénk. Paradoxon nem?

Van tudomány, ami velünk foglalkozik az etológia. De főleg kutyákkal. Azt hiszik okosabbak. Frászt nyaliznak az embernek az meg tetszik nekik.

Törvény, aki nyalizik jobban boldogul.

A törvény macska értelmezése: Le vagytok szarva mind én úgyis Isten vagyok vagy legrosszabb esetben király.

Komoly nagy rokonságom van láttam a TV.-ben. Mondtam, hogy nézem.  Az embereknek el kéne dönteni ölni vagy védeni akarják őket. A védelemre szavaznék.

Szavazás ezt a szót most rengeteget hallom. Van kétfarkú kutyapárt, pedig kétfarkú kutya nincs is. Azt mondják vicc párt.

Vagy ők az egyetlen igazak és a többi egy vicc. Nézőpont kérdése.

Macska vagyok tehát konzervatív, mélységesen hiszek a saját felsőbbrendűségemben.

Azért ti emberek küzdetek szavazzatok nyerjetek, mert különben ki fog engem kiszolgálni?