Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Töki a túlélő meséi

2018.03.02

 

 

Töki vagyok a túlélő én vagyok az egyetlen macska a saját világomban, mármint igazi macska mert van még két kiszolgálóm de ők nem igaziak úgyhogy nem számítanak.

Tegnap filmet néztem! Igen néztem ahogy mi macskák szoktuk résre nyitott szemmel a szolgáim azt hiszik ilyenkor alszom. Nem! A film a kutyákról szólt randa egy teremtmények, bár messziről, némelyik olyan, mint egy macska.

Hogy láttam-e már kutyát?

És te migránst? Oszt mégis utálod! Mint én a kutyát.

Ezek együtt laktak egy nagy házban és barátok voltak. Fúj számomra ez elképzelhetetlen! És mennyi féle kutya volt együtt, szörnyű.

Mi macskák ebből is látszik felsőbbrendűek vagyunk. Ezért is volt macska Isten Egyiptomban, bár volt kutya fejű Isten is ezt most ne firtassuk.

Minden esetre soha nem laknék együtt semmiféle más fajtájú állattal. Ahogy hallom ehhez jogom van. Mert mint mondtam nézem a TV-t.

Úgy általában egy tökéletesen antiszociális macska vagyok, csak az egyik velem lakót szeretem, ezért ő simogathat meg etethet.

Én vagyok a saját kis világom ura. Hála Istennek soha nem kell kimennem innen mert kénytelen lennék rájönni, hogy a kinti világban csak egy kissé elhízott herélt kandúr lennék, akivel a kutya se foglalkozna.

Vannak ezzel igy mások is láttam a TV.-n

Mára ennyit, nem kevés ez tőlem, aki komoly tudósok szerint nem is képes gondolkozni.

 

Ps.  Bocsánat Bujci ,hogy ide piszkítottam az oldaladra , nem szerettelek túlzottan de hiányzol azért / nincs kit hajszolnom ,meg utálnom / Töki