Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pásztoróra

2017.04.12

Tizenöt év után találkoztak. Annak idején volt egy rövid történetük, aminek a végére mindketten másként emlékeztek de ez ennyi év után már szinte mindegy. Átestek a kölcsönös még mindig de jól nézel ki szövegeken és egész kellemesen telt az idő.

Mindeközben

Nő: Végre az internetnek is volt valami értelme a sok barom után előkerült valaki. Különben soha nem akadtam volna rá. Még egész jól tartja magát egy kicsit meghízott és mint mindig megint főnök. Ebből talán még akármi is lehet és legalább ismerem

Férfi: A kurva életbe azonnal le kell iratkozni arról az oldalról. Akárki felismerhet szívás.  Amúgy még elég jól néz ki, és még mindig sokat beszél. Na mindegy legalább ismerem nem kell annyit pofázni egy kis dugásért.

A végén telefonszámokat és egyéb címeket cseréltek majd mindenki rohant a dolgára, hiszen elfoglalt embereknek mondták magukat.

A következő találkozás már ígéretesebb volt először is este volt és nem délben mindketten kocsi nélkül jöttek. A nő szexi bár kissé harsány a férfi megpróbál mindent kihozni, hogy vonzó ötvenes legyen. A belvárosi kerthelység nyüzsgése ellenére sikerül intim hangulatot teremteniük, nagy sztorizás apró célzások az este szinte forgatókönyv szerint zajlik.

 Mindeközben

Nő: Nem lehet egy szavam se kitesz magáért és biztos nem kéri el a számla felét. Egész jól érzem magam megérdemlem, több éve nem volt ilyen. Ahogy így hallom most egyedül van a lakásban mert mindenkit vidékre száműzött okos fiú. Majd megjutalmazom.

Férfi: Egész jól néz ki csak kicsit megint harsány, de kit érdekel, akinek nem tetszik kapja be. Még iszunk egy kicsit aztán irány haza úgy érzem nem kell nagyon rábeszélni.

Hazafelé még megálltak és a férfi vett két üveg pezsgőt szárazat mert azt szerették és még hidegek is voltak. A lakásban már úgy érkeztek mintha mindig itt és együtt laktak volna a férfi a nappaliba kihúzta a heverőt a nő kimosta a pezsgős poharakat a kihúzott ágy szélén vetkőztették egymást közben pezsgőztek.

Mindeközben

Nő: Egész rendes lakás, úgy látszik a hálószobába nem visz. Talán igaza van ízléstelen lenne a családi ágy. Még jó, hogy a heverőt ki lehet húzni. Na végre valaki becsüli a mell felvarratás eredményét. A szentségit egész beindult a végén talán még jó is lesz

Férfi: Jobb itt a nappaliba bár ugyanakkora aljasság de mindegy. Legalább nem kell sokat pofázni ahogy gondoltam. Milyen jó még a melle lehet felvarratta. Úgy látszik neki is hiányzott már egy kis szex eléggé igyekszik.

Egy kis idő múlva már nyugodtan feküdtek egymás mellett. Nem sokat öregedtél, te se panaszkodhatsz válaszolt a nő. Haza kell mennem. Miért nem maradsz? Tudod, hogy van az apámat reggel el kell látni meg jobb szeretek otthon aludni. Ahogy gondolod. Neki is fel kellett öltöznie, hogy ki tudja engedni az ajtón a taxi már ott várta. Majd hívlak dobott puszit a nő és elment.

Mindeközben

Nő: Hogy igyekszik, wow a végén még tényleg sikerül, kurvára megérdemelném már. Hoppá hát ez kurva jó volt nem is hittem volna. Bassza meg a pofámra lesz írva minden úgy nézek ki, mint a jólakott csecsemő szopás után. Na talán ezt hagyjuk is. Biztos hazamegyek mert jobb a békesség.

Férfi: Na remélem nem okozok csalódást, még működnek a régi jó reflexek hála Istennek. Mondom én nem kor még az ötvennyolc csak azért le kéne fogyni mert akkor még levegőt is kapnék. Biztos élvezte úgy vigyorog, mint akit tepsiért küldtek. Remélem hazamegy reggel korán kell kelni és csak zavar lenne belőle. Még a házban se lenne jó, ha meglátnák.

Fölment a lakásba és rendet csinált betolta a heverőt és kidobta az üvegeket. Valami boldogságfélét kéne éreznie gondolta de semmi olyasmit nem érzett.

Csak remélte, hogy a nő igen.